Pas pak Clinton dhe Albright do të dalin në shesh – Snajperistët pozicionohen në ndërtesat e kryeqytetit

Teksa kanë mbetur edhe pak minuta nga momenti kur në sheshet e kryeqytetit do të dalin ish-presidenti Bill Clinton dhe ish-sekretarja, Medelinne Albright, po vazhdon edhe mobilizimi i

Policisë për të mbajtur sigurinë në nivel.

Snajperistë të shumtë janë vendosur në krye të ndërtesave për skaj ndërtesave afër shesheve të kryeqytetit.

Gazeta Blic, ka siguruar pamjet, teksa shihen duke e vëzhguar situatën.

Njëjtë ndodhi edhe në momentin kur po mbahej ceremonia qëndrore në sheshin “Skenderbeu”.

Atje ishin vendosur snajperistë mbi ndërtesat e qeverisë dhe të Kuvendit.

Gazeta Blic do të raportojë për secilin detaj nga kjo ngjarje, teksa do të ketë video live nga dalja e Clinton-it në sheshet e Prishtinës.