PDK i uron mirëseardhje Kurtit: Shpresoj ta keni përfunduar muajin e mjaltit

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti pas 14 ditëve qëndrimi jashtë vendit ka marrë pjesë në seancën e Kuvendit.

Në fjalën e rastit shefi i GP-së së PDK-së Abelard Tahiri i ka uruar mirëseardhja kryeministrit Kurti.

Tahiri tha se shpreson që qëndrimi në bregdetet e Greqisë do t’i jep një shtyrje për të punuar Kurtiti dhe ta përfundojë muajin e mjaltit.

“Kryeministër mirë se u ktheve në Kosovës dhe shpresojmë që qëndrimi në Greqi po ta jep një shtytje dhe me përfunduar muajin e mjaltit që sot po përfundon. 14 ditët nuk kishin të bënin me interesat shtetërore e kombëtare”.

“Gjatë kësaj vizite turistike Kosovën e goditën edhe vërshimet normalisht që për këtë nuk po të akuzojmë ty mirëpo u rrezikua jeta e qytetarëve. Për rastin e Deçanit e bërë një postin ndërsa për vërshimet nuk bërë asgjë dhe kjo tregon për pa përgjegjësinë tënde. Kryeministrja e vendit në Gjermani e ndali vizitën e saj në SHBA, ndërsa ti kryeministri i vendit më të varfër nuk u ndale”.