Polici hero i Kosovës, shikojeni se si ua shpetoi jetën qytetarëve duke e ndalur veturën me forcë që po lëvizte pa shofer (VIDEO)

Një pjesëtar i Policisë së Kosovës ka arritur të ndalë me forcë një veturë në rrugë e cila kishte filluar të merrte drejtimin e saj pa praninë e vozitësit.

Ngjarja ka ndodhur në Prishtinë, përkatësisht rrugës për tek Parkun Nacional i “Gërmisë”.

Sipas një dëshmitari okular, nga i cili “Gazeta Lajmi” ka siguruar pamjet e rastit, vetura që kishte filluar të lëvizte ka rrezikuar jetën e qytetarëve të asaj pjese.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Më poshtë mund të shihni pamje nga ky rast: