Prekeni hundën para se ta shihni këtë pozë të Majlindës në bikini

Majlinda Zeka njihet si femra e pushimeve luksoze.

Ajo pothuajse kohën më të gjatë e kalon në pushime.

Nga bregdeti ajo publikon fotografi të ndryshme dhe mjaftë të zjarrta.

Njëjtë ka vepruar edhe këtë herë duke u paraqitur superseksi me bikine portokalli.