Prekëse: Ja si e uroi babain e tij për ditëlindje para se të vdiste Art Kurti

Fotografitë që sot u kthyen në kujtime janë më emocionueset për mbarë opinionin dhe miqtë e tij të aktorit, Art Kurtit.

Ai në Instagramin e tij kishte uruar babain e tij për ditëlindje duke dëshiruar që edhe shumë të tjera t’i presin së bashku.

Kjo vdekje e papritur do të jetë më e rënda për familjen e tij./ORAvip/(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë ⤵)