Profil: Shpëtim Zhegrova me numër 52 në listën e PDK-së, e kërkon besimin tuaj

Kandidati për deputet me numër 52 i Partisë Demokratike të Kosovës, Shpëtim Zhegrova, e kërkon besimin tuaj për t’iu përfaqësuar në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Shpëtim Zhegrova ka lindur në Vushtrri dhe është ndërmarrës shumë i suksesshëm në sektorin e ndërtimeve.

Ai është jurist me profesion dhe është pjesë e Partisë Demokratike të Kosovës që nga vitet e para të themelimit.

Shpëtim Zhegrova një kohë të gjatë ishte edhe Kryetar i Rinisë Demokratike në Vushtrri.

Ai që 10 vjet pandërprerë ka qenë pjesë e Kuvendit Komunal të Vushtrrisë, kurse në vitet 2013-2017 ishte edhe Kryesues i Kuvendit në Vushtrri.

Në zgjedhjet e fundit lokale, Shpëtim Zhegrova ishte asamblisti më i votuar në Komunën e Vushtrrisë.

Ai është i gatshëm të marrë përgjegjësi të reja dhe të bëhet zëri juaj në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Besimi juaj është përgjegjësi për të.

Votoni PDK #112, Voto #Kadri Veseli1 dhe #ShpëtimZhegrova52 në listën e kandidatëve për deputetë të Partisë Demokratike të Kosovës.