“Pse visha në Kosovë me investu bre”: Ankohet biznesmeni mitrovicas

Pronari i kafiterisë “Forum Caffe” në Mitrovicë duket t’i ketë rënë “pishman” pse është kthyer në Kosovës dhe ka investuar.

Safet Cesko nga Mitrovica, i cili poashtu ka në pronësi edhe disa biznese tjera në Kosovë përmws një postimi në facebook është ankuar për masat kufizuese nga Qeveria, dheka shprehur zhgënjimin e tij të madh ndaj shtetit.

Ndërkohë në disa foto të publikuara nga lokali i tij, pronari i lokalit ka organizuar një iftar brenda lokalit të tij me stafin e tij, duke shkelur vendimin e Qeverisë së Kosovës.

Postimin e plotë:

“Taksat lypin me i pagu!

Puntorve kontributet duhet me jav pagu!
Rrymen,Berllogun,ujin,pa qare me e pagu.
Qiren normal duhet me e pagu

E VJEN TA MBYLL LOKALIN,NUK TI JEP ATO SE TI PREMTON! PO PSE VISHA UNE NE KOSOVE ME INVESTU BREEE PO BESA EDHE ME JETU!”