Ramadan Krasniqi tregon se i ka dedikuar këngë bashkëshortes së tij të ndjerë

Këngëtari Ramadan Krasniqi ishte i ftuar në PRIVE.

Në rubrikën ‘Çitja pikën‘, ai iu përgjigj disa pyetjeve.

Këngëtarit iu parashtrua pyetja se ‘Kujt do të ia dedikoje një këngë’?

Dani tha:’ Dy këngë, një për djalin e tij Andin pasi që ai ka lindur pas tri vajzave, si dhe gruas Emines ia kam kushtuar një këngë, mendoj se dikujt tjetër nuk kam kujt të ia dedikoj’ tha ai.

Shikojeni intervistën:

/GazetaBlic/