Rashel shfaqet përvëluese për Bajram (Foto)

Rashel Kolaneci vazhdimisht ka ditur të tërheqë ndjekësit në Instagram.

Këtë herë ajo e ka bërë këtë edhe më fuqishëm, duke pozuar me bikini.

Ajo sigurisht njihet për linjat e sa trupore dhe këtë herë dëshmoi se ka forma të perfeksionuara.

Madje ajo ka vënë në pah edhe flokët shumë të gjata dhe syzet të përdorura si aksesorë.