Reja e Donald Trump infektohet me koronavirus

Kimberly Guilfyle, e dashura e djalit të Donald Trump, ka rezultuar pozitive në testin për koronavirus.

Kimberly Guilfoyle – e dashura e Donald Trump Jr. dhe një prje top-donatorëve për fushatën e Trump ka dalë pozitive në testin për koronavirus, sipas një zyrtari të lartë për komitetin që ajo drejton, shkruan CNN.

“Pas testimit pozitiv, Kimberly u izolua menjëherë për të kufizuar çdo ekspozim”, tha Sergio Gor, shefi i Shefi i Shtabit të Komitetit të Financave të Trumpit.

“Ajo po ecën mirë dhe do të rivendoset për të siguruar që diagnoza të jetë e saktë pasi ajo është asimptomatike, por si një masë paraprake do të anulojë të gjitha ngjarjet e ardhshme. Donald Trump Jr u testua negativ, por si masë paraprake është edhe vetzolu dhe po anulon të gjitha ngjarjet publike”, shtoi ai.

Guilfoyle u testua pozitive në Dakotën e Jugut përpara se ajo të caktohej të merrte pjesë në ngjarjen e Presidentit në Mount Rushmore, tha një person i njohur me çështjen dhe një burim i fushatës i njohur me këtë çështje.

Guilfoyle nuk ishte me Presidentin dhe Donald Trump Jr. deri më tani ka dalë negativ, tha personi i njohur me çështjen.

Ky burim tha se Guilfoyle nuk kishte pasur kontakte të fundit me Presidentin, por ajo ishte në Tulsa, Oklahoma, dhe ishte në prapaskenë për tubimin e tij atje dhe ishte gjithashtu në ngjarjen e tij në Phoenix.