Roberti feston ditëlindjen, nuk do ta besoni moshën e tij

Ai sot ka një ditë të veçantë.

Robert Berisha burri i Nora Istrefit po feston ditëlindjen dhe besojeni ose jo, ai është bërë 41 vjeçar,

Në fakt, këngëtari nuk duket në këtë moshë, për shkak të fizikut që i rri gati dhe për shkak të stilit unik që ka.

Për Robertin urojmë edhe shumë tjera të lumtura.