Rrahen 10 persona në këtë qytet të Kosovës, 7 prej tyre përfundojnë në spital!

10 persona dje janë arrestuar në Ferzaj pasi ishin rrahur mes vete, ku 7 prej tyre kane marrë trajtim mjekësor.

Sipas Policisë së Kosovës të dyshuarit janë intervistuar dhe janë dërguar në mbajtje.

“Janë arrestuar (10) dhjetë të dyshuar meshkuj kosovar pasi që të njëjtit pas nj mosmarrëveshja janë rrahur mes veti dhe si pasojë (7) shtatë prej tyre kanë pranuar trajtim mjekësor. Të gjithë të dyshuarit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje “, thuhet në njoftim.