Rrahje në Vushtrri përdoren thikat dhe karriget

Një përleshje fizike ka ndodhur mbrëmë në qendër të Vushtrrisë.

Të përfshirë në përleshje janë disa të dyshuar, të cilët përdorën mjete të forta.

Madje, njëri prej tyre, siç shihet në video, nxjerr edhe thikën dhe tenton t’i sulmojë disa persona.