Rrahman Jasharaj tregon për hapat e SBASHK-ut

Grevë të arsimtarëve për momentin nuk do të ketë, të paktën jo derisa të konsolidohen institucionet e reja qeverisëse.

Ky është qëndrimi që aktualisht ka Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK).

Megjithatë kreu u SBASHK-ut, Rrahman Jashari thotë se ata do të mbledhin këshillin drejtues për të vendosur mbi veprimet e tyre sindikale.