Rrëfim i dhimbshëm nga Prekazi: Serbët ia vranë nënën dhe vëllezërit

Valdet Jashari ka rrëfyer një ngjarje të dhimbshme rreth luftës së fundit në Kosovë, ku kriminelët serbë ia vranë nënën dhe vëllezërit.

Jashari iu bashkuar Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) në moshën 19 vjeçare, ku edhe u plagos derisa i rezistoi atyre gjatë luftimeve.

Ai ka rrëfyer momentin kur shokët dhe familjarët e tij u vranë, po ashtu tregon se si kishin ardhur forcat serbe me kamionë për t’i bartur kufomat me kamionë.

Në kronikën e përgatitur nga RTK mund ta shikoni rrëfimin e tij./gazetametro.net