Rrëmbehet nusja në mes të dasmës

Bëni kujdes vajza kudo që ndodheni.

Edhe në mes të një salle të mbipopulluar dasmash mund t’iu rrëmbejnë. Ja se sie rrëmbejnë këtë vajzë teksa kërcen me djalin në këtë dasëm.

Duket e çuditshme dhe nuk dihet ende nëse është e vërtëtë por përhapja në rrjetet sociale e saj po çudit përdoruesit dhe jo vetëm.