Sa anëtarë po e kundërshtojnë Isa Mustafën për koalicion me AAK-në dhe NISMA-n

Isa Mustafa ka kërkuar nga anëtarët e këshillit të Përgjithshëm të LDK-së, që të votojnë për koalicion me AAK-në e Nismën si dhe minoritetet.

Gazeta inFokus nga burimet brenda LDK-së merr vesh se , votimi po zhvillohet elektronik, dhe së deri më tani kanë votuar 60 anëtarë dhe 3 kundër.

Afati për të votuar është deri më 14 prill në orën 16:00.

Këshillin e Përgjithshëm të LDK-së e përbëjnë 99 anëtarë, dhe është përcaktuesi i vendimeve të LDK-së.