Sa të dashura i kishte para të fejuarës së tij? Haxhi Krasniqi e ka zor t’i përgjigjet të fejuarës , ja çfarë thotë ai?

Boksieri Robin Krasniqi dhe e fejuara e tij Heidi Lushtaku ishin të ftuar në rubrikën ‘Haje ose thuaje’ në ‘NIN‘ në Klan Kosovë.

Ata gjatë emisionit i bën pyetje njëri tjetrit, dhe ishin disa pyetje interesante.

Dyshja gjatë pyetjeve u munduan të jenë sa më të sinqerte.

Si nga ana e Robinit po ashtu edhe Heidit pyetjet ishin provokuese.

Njëra nga pyetjet që e vuri në siklet Robinin ishte pyetja  ‘Sa të dashura i ke pasur para se të fejoheshe me mua’ e bërë nga Heidi.

Ai nuk e dha përgjigjen por dha një mendim ‘Hmm, le të themi kështu ajo pjesë s’ekziston më prej se të kam takuar ty‘, ka qenë përgjigja romantike e Haxhiut.

Shikojeni emisionin për të parë përgjigjen  e boksierit.

/GazetaBlic/