Selmanaj flet për aderimin e tij në LDK

Pas raportimit në media se analisti Driton Selmanaj ka aderuar në Lidhjen Demorkatike të Kosovës (LDK), ky i fundit e ka mohuar këtë gjë.

Ai ka thënë për Telegrafin se ka pasur biseda dhe takime me pothuajse të gjitha partitë politike, përjashtuar këtu Partinë Demokratike të Kosovës (PDK).

 

“Ne kemi diskutuar, por asgjë konkrete nuk ka. Ata kanë treguar interesim që unë të jem pjesë e tyre, dhe e vlerësoj këtë. Por, po e përsëris se nuk ka diçka konkrete”, ka shtuar Selmanaj.