SHBA paralajmëron Vuçiqin: Kujdes me provokimet ndaj Kosovës

Në një bisede telefonike të zhvilluar me të së fundi, Këshilltari i lartë i Departamentit amerikan të Shtetit, Derek Chollet, ia bëri të qartë presidentit serb Aleksandër Vuçiç se është e nevojshme të shmangen provokimet dhe konfliktet mes Kosovës dhe Serbisë. Presidenca serbe pohoi se zyrtari i lartë amerikan i mëshoi idesë se është e … Continue reading SHBA paralajmëron Vuçiqin: Kujdes me provokimet ndaj Kosovës