Shoferi nuk i liron rrugën, Stresi bën diçka të pabesueshme në autostradë

Reperi i njohur Stresi duket se së fundmi ka gjetur mënyrën më origjinale dhe të pazakontë për të bindur një shofer para tij që t’i lirojë rrugën.

Stresi ka postuar një video në “Instagram”, ku ai ndodhet në makinë së bashku me miqtë e tij ndërkohë që shprehet i bezdisur për faktin që automjeti para tij nuk po i lironte rrugën.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Por duke përfituar nga fakti që makina përpara kishte të vendosur në xham numrin e telefonit të shoferit pasi ishte në shitje.

Kete e kane shfrytezuar djemtë dhe kanë vendosur ta telefonojnë, duke i kërkuar shoferit të lirojë rrugën.

Shikoni foton: