Ska që i ndan më, Mozzik dhe Loredana bëhen gati për bashkëpunim!

Mozzik dhe Loredana janë ribashkuar, kjo u bë e ditur përmes postimeve që qarkulluan për një kohë të gjatë në medie.

Edhe pse dyshja nuk kanë folur ende publikisht rreth këtyre lajmeve, me veprimin e fundit e konfirmuan ribashkimin.

Mirëpo, Loredana dhe Mozzik si duket së shpejti do të vijnë me një bashkëpunim muzikor.

Kanë qenë disa mesazhe dhe fjalë të fshehta të postuara nga vetë artistët në rrjetet sociale që na bën të dyshojmë

“Rosen” ka shkruar Loredana dhe bashkuar me fjalën “Krieg” që ka hedh Mozzik i bie “Lufta e trëndafilave”.