Skandal: Komuna e Mitrovicës lidh kontratë 48% më të shtrenjt se çmimi i parashikuar, vetëm matja gjeodezike për 394 metra rrugë do të kushtoj 92 mijë euro

Për më shumë se një dekadë është raportuar se në shumë raste ka pasur keqpërdorime në Kosovë, më rastin e asfaltimit të rrugëve lokale, regjionale e autostradave, dyshime të cilat po vazhdojnë akoma, duke pasur parasysh çmimet shumë të larta në pozicione të caktuara brenda kontratave që lidhen mes institucioneve të Kosovës dhe operatorëve ekonomikë. … Continue reading Skandal: Komuna e Mitrovicës lidh kontratë 48% më të shtrenjt se çmimi i parashikuar, vetëm matja gjeodezike për 394 metra rrugë do të kushtoj 92 mijë euro