Skandaloze ajo që bën deputetja në Kuvend

Mendoni se vetëm në Kuvendin e Kosovës shohim ‘shou’, epo ja çka bëhet në kuvendin e Afrikës së Jugut.

Skenat të ndryshme qesharake jemi mësuar të shohim në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Prandaj, kur shohim deputetët duke bërë ndonjë gjest nuk na vije interesant.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Për shembull në Kuvendin e Afrikës së Jugut, derisa një deputete po mbante fjalim, kolegia e saj kishte një punë tjetër për të bërë.

Sipas pamjeve të kapura nga kamera, deputetja e ulur prapa folëses, i fut gishtat në hundë.

Madje, ajo i shikon duart mos i ka mbetur ndonjë gjë nga hunda në to.