Stili ‘Cool’ i Kadri Veselit në Vushtrri (Foto)

Kadri Veseli edhe sot e ka vazhduar fushatën elektorale në disa qytete dhe vendbanime të Kosovës. Ai ka qëndruar në Skenderaj, Vushtrri, Mitrovicë, etj.

I pari i listës zgjedhore të koalicionit PDK-AAK-Nisma është shfaqur i afërt me të rinjtë në Vushtrri. Madje ai ka preferuar që kapelën ta kthejë mbrapsht për të bërë fotografi me të rinjtë.

Ndërkaq duke folur para të pranishmeve, Veseli ka thënë se Fillimi i Ri është një koncept për zhvillim ekonomik dhe përkujdesje për kategoritë e shumta të shoqërisë,transmeton lajmi.net

Në këtë frymë ai ritheksoi premtimin për rritje të pagave për sektorin publik.

TEMAT: