Superlajm: Ligji për regjistrimin e automjeteve pritet të ndryshohet

Grupi punues për Ligjin e Automjeteve në Kuvendin e Kosovës kanë kaluar iniciativën për plotësim ndryshimin e Ligjit, në mënyrë që të hiqen masat ndëshkuese ndaj qytetarëve që sipas ligjit aktual, automjetin e blerë duhet ta regjistrojnë nga e para.

Deputeti nga radhët e AAK-së, Muharrem Nitaj përmes një postimi në Facebook ka treguar se shumë shpejt, me bartjen e pronësisë së automjetit, shoferët bartin edhe regjistrimin, pa pasur nevojë të paguajnë taksat shtesë.

Ky është njoftimi i tij:

Në Grupin Punues për Ligjin e Automjeteve, kalon iniciativa për plotësim ndryshimin e Ligjit dhe të hiqen masat ndëshkuese ndaj qytetarëve që sipas ligjit aktual, automjetin e blerë duhet ta regjistrojnë nga e para!

Shumë shpejt, ata me bartjen e pronësisë e bartin edhe regjistrimin, pa pasur nevojë të paguajnë taksa shtesë.

Deputetët në shërbim të qytetarit, ky është misioni i tyre!

MN