Të gjithë e njohën si Leze: Ky ishte emri i vërtetë i aktores

Mëngejsin e ditës së djeshme vdiq aktrorja shumë e dashur për publikun, Leze Qena.

Ajo prapa vetës la një numër të madh shfaqjes dhe paraqitjeve televizive dhe për të gjithë u bë e njohur me emrin Leze. Mirëpo në fakt emri i saj i vërtetë nuk ka qenë kështu.

Ajo u lind me 1 mars të vitit 1935 me emrin Elizabera Spaqi.

Aktorja ka qenë e martuar me aktorin Xhevat Qena.