Thaçi në takim me Naser Ramadanin, pas pak dalin me deklaratë për media

Presidenti i Republikës, Hashim Thaçi pritet që të dal në konference për media, pas takimit me drejtorin e Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadaninin.

Ndonëse konferenca ishte paralajmëruar në ora 10:30, Thaçi ende po vazhdon takimin me Ramadanin dhe disa ekspertë, shkruan Indeksonline

Ndryshe, Kuvendi i Kosovës ende nuk ka pranuar dekretin e Thaçit rreth shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme rreth pandemisë së koronavirusit.