Thaçit i ndërpritet fjalimi: Trego kush e ka mbyt Ahmet Krasniqin?

Derisa presidenti i vendit Hashim Thaçi po mbante fjalimin e tij në akademinë përkujtimore për heronjtë Ahmet Krasniqi e Qazim Jakupi, dikush dhe i ndërpreu dedikimet.

Kjo pasi njëri nga pjesëmarrësit në këtë akademi përkujtimore, në momentet kur presidenti Thaçi të mbante fjalën e tij, tentoi të kuptonte se kush ishte personi që vrau heroin Ahmet Krasniqi, njofton Klan Kosova.

Klan Kosova ka arritur të kapte këtë moment, ku në kohën kur parashtrohet pyetja, Presidentit të vendit Hashim Thaçi i tërhoqet vëmendja: