Thyhet rekordi shqiptar në Twitter, kjo foto po emocionon të gjithë

Elda Ajvazi, një përdoruese shqiptare e Twitterit, ka shpërndarë një fotografi të Lyrical Son me beben e tij në shtrat.

Në mbishkrimin e fotografisë, Elda ka shkruar: “Open for a surprise”.

Fotografia që ajo shpërndau, arriti që për pak orë të shkojë viral në rrjetin social Twitter.

69,936 njerëz e kanë shpërndarë postimin e saj dhe 106,520 të tjerë e kanë pëlqyer atë – një rekord ky në Twitter.