Tifozët nga Kosova befasojnë Ballistin (FOTO)

Edhe Intelektualët iu janë bashkangjitur iniciativës së tifo-grupeve të ndryshme shqiptare për Ballist Morinën.

Tifo-grupi gjilanas ka bërë kërkesë për lirimin e Ballistit.

Një gjë të tillë Intelektualët e kanë bërë në ndeshjen ndaj Flamurtarit sot.

“Kroaci, na kthe heroin tonë”, ka qenë mesazhi i Intelektualëve.

Ndryshe, Drita dhe Flamurtari luajtën baras sot, 0:0.

Image