Tuna paraljmëron diçka për Mitrovicën

Tuna e përmendi me shaka se kishte për të thënë diçka për Mitrovicën.

Në vazhdën e të gjitha falënderimeve për projektin e fundit “Maria” duet me këngëtarin Seven Saraçi të cilin po ashtu e falënderoi, ajo e bëri edhe postimin ku përmndet qytetin e lartcekur, shkruan Kosovarja.
Këngëtarja, duke thumbuar të gjithë nga pak, duke nisur prej këngëtarëve të cilët bëhen pjesë e labeleve të njohur për të pasur sukses, e deri tek ironizomi me skenat e nxehta të kripi që u bën mediale, e nisi dhe e përfundoj listën e falënderimeve.

Kujtojmë, se këngë që sapo kanë lansuar, u prit mjaft mirë nga adhuruesit e të të dyja palëve.