Tuna përvëluese në fotot e fundit

Tuna vjen gjithmonë e më shumë në super formë.

Këtë herë këngëtarja ka mahnitur me dukjen në fotot më të fundit që ka publikuar.

Tuna shihet në një veshje të veçantë, që i shfaqin shumë mirë format e trupit,

ku shihet tejet seksi dhe glamuroze.

Megjithatë, nuk dihet nëse Tuna është rregulluar kështu për ndonjë mbrëmje muzikore ose po bën gati ndonjë këngë të re me videoklip.