U anulua për shkak të tërmetit në Shqipëri, publikohet kënga “28 Nëntori Kuq e Zi”

Tërmeti vdekjeprurës i 26 nëntorit në Shqipëri tronditi të gjithë.

Shumë emra të njohur të estradës u solidarizuan në mënyra të ndryshme me të prekurit nga ky tërmet, madje ata anuluan edhe aktivitet muzikore.

Edhe disa projekt që ishin planifikuar që të publikoheshin për nderë të festës së 28 Nëntorit, u shtynë për afate të pacaktuara.

Njëjtë ka ndodhur edhe me këngën “28 Nëntori Kuq e Zi” e cila u publikua sot e interpretuar nga emrat e njohur si Hekuran Krasniqi, Dardan Gjinolli, Enkelejda Arifi, Selvete Bajrami, Agim Tejeci, Jehona Shaqiri, Hysni Alushi, Erik Lloshi, Shaked Darabuka & Dj Vulli.

Orkestrimi u këngës u realizua nga Hekuran Krasniqi, Fatos Canolli, përcjellur me qifteli nga Fatos Canolli, dhe ne saksofon nga Dardan Gjinolli.