Urrejtja në mes së bijës dhe gruas së Presidentit: Bëhet virale video kur Melania i jep Ivankas shikimin e frikshëm

Siç duket vajza e presidentit Trump dhe bashkëshortja e tij nuk paskan raporte edhe aq të mira.

Melania është duke qëndruar në ballinat e mediave për shkak të veprimeve të saj karshi Trump e tani edhe vajzës Ivanka.

Dje pas takimit në konventën e Partisë Republikane, pasi përfundoi prezantimin Ivanka është kthyer duke përshëndetur me kokë Melanina.

Ndërsa kjo e fundit i dhuron një buzëqeshje false, gjë që nuk iu iku publikut, dhe videoja tani po bën xhiron në rrjete sociale.