Ushtari i UÇK-së me lot në sy tregon se si e poshtëruan dhe e lanë jashtë listës së veteranëve

Në emisionin N`Kosovë sonte ka qenë i ftuar një veteran i Ushtrisë çlirimtare të Kosovës

Shqiprim Lika nga komuna e Klinës është rrëfyer në emisionin e Shpetim Deskut se si e lanë jashtë listës së veteranëve.

Shqiprim Lika në emision ka sjell edhe teshat të cilat i kishte veshur gjatë kohës sa ishte në UÇK.

Dëgjojeni rrëfimin e tij me lot në sy./Albanienshow