Video e momentit kur dy zyrtaret e PSD-së e pengojnë fjalimin e kryeministrit, Avdullah Hoti

Pamjet kur dy zyrtaret e PSD-së, Teutë Rrusta dhe Natyra Kuçi pengojnë fjalimin e kryeministrit, Avdullah Hoti, i cili ishte duke folur për dialogun.

Dy bashkëpartiaket e Dardan Molliqajt iu ankuan shefit të qeverisë se duhet t’i mbrojë më shumë të drejtat e grave.

Më poshtë ua sjellim pamjet:

blob:https://www.facebook.com/8b7e2091-a655-48db-98a4-ba954c99af77