VIDEO/ Kjo 18 vjeçare e shiti virgjërinë për 2 milionë dollarë, do të shokoheni kur ta kuptoni kujt ia shiti

Ajo doli në titujt kryesorë pasi njoftoi se po shiste virgjërinë për një milion dollarë!

Alexandra Kefren, një 18-vjeçare nga Rumania, nuk priti gjatë për ofertën e parë, një biznesmen anonim i ofroi asaj mbi 2 milion dollarë.

Kefren është një klient i Cinderella Escorts, “agjencia më e njohur e shoqërimit në botë”.

18-vjeçarja tërheqëse thotë se ishte frymëzuar nga filmi Propozimi i pahijshëm në të cilin vajza shet për një milion dollarë në natë.

Një biznesmen nga Hong Kong do të paguajë 2.5 milion dollarë për shërbimin, dhe agjencia do të përvetësojë rreth 500 mijë prej tyre.

Prindërit e vajzës shprehën pakënaqësinë e tyre për qëllimin e saj.

Alexandra thotë se do t’i investojë paratë për të studiuar në një universitet prestigjoz botëror.