Videoja që po thyen rrjetin, përleshja e dy grave

Dy gra me gjasë të dehura janë përleshur midis tyre, pasi njëra i tha tjetrës “zuskë”.

Kaq u desh që gratë të kapeshin për flokësh dhe të hidhnin sende të forta njëra-tjetrës në rrugët e qarkut Durham në Britani.

Grindja pa qëllim është parë mbi 1.5 milionë herë në 24 orët e fundit pasi u botua në mediat sociale.

Incidenti ndodhi në Avenue Albion në Shildon, në Qarkun Durham të dielën pasdite.
John Canty, i cili regjistroi pamjet, tha se njëra nga gratë u arrestua më pas dhe u lirua pa veprime të mëtejshme.

Gruaja e shëndoshë disi brune, qëndron në derën e shtëpisë së saj duke i bërtitur biondes, dhe kjo e fundit iu përgjigj në mënyrë të ulët duke ngritur të pasmet e saj.