Vuçiq fut në funksion gjithë masat emergjente

Presidenti rus, Vladimir Putin para pak minutash ka arritur në Aeroportin e Beogradit ‘Nikola Tesla’.Putin u mirëprit nga presidenti serb, Aleksandar Vuçiq dhe me ushtarë të shumtë serb.Kjo është vizita e katërt e Putin-it në Serbi, ndërsa e para ishte në vitin 2001.

Për të pritur atë është organizuar një siguri e lartë si nga rusët poashtu edhe nga serbët në Beograd. Ndërsa janë 600 gazetarë të akredituar të cilët po presin përcjelljen e kësaj

Por në kryeqytetin e Serbisë, masat emergjente të sigurisë janë parë në kulmet e ndërtesave nga ku mund të shohin në çatitë e ndërtesave të Beogradit të Ri.