Vuçiq në hall, përgjohet ai dhe familja e tij

Mediat beogradase raportojnë se një pjesë e policisë ka përgjuar presidentin serb, Aleksandar Vuçiq, për rreth një vit e gjysmë.

“Kurir” shkruan se përveç kreut të shtetit, ekzistonte edhe një listë e plotë e personave që ishin duke u përgjuar.

“Bisedat dhe punët e familjes së presidentit të Serbisë – vëllai të tij, Andrej Vuçiq dhe djalit të madh, Danilo Vuçiq. Poashtu, edhe drejtori i BIA-së, Bratislav Gašić, Miloš Vučević…

Në një intervistë për “Kurir”, Vuçiq konfirmoi se ai është përgjuar.

Konfirmimi për këtë veprim u bë nga ministri i Policisë, Aleksandar Vulin.

Mediat raportojnë se një hetim i gjerë dhe i hollësishëm tashmë ka filluar dhe se kanë nisur shkarkimet e krerëve të institucioneve të sigurisë.