Zyrtari i PDK-së tallet keq me Muharrem Sfarqën!

Zyrtari i Partisë Demokratike të Kosovës, Muharrem Sfarqa është tallur me kandidatin e LDK-së për kryetar të Ferizajt, Muharrem Sfarqa.Ai në një shënim në Facebook ka thënë se i bënë thirrje Agim Aliut, që të kërkoj nga KQZ, që votat me kusht e që janë 672 vota, t’ia falë Muharrem Sfarqës, si ngushëllim për humbjen e thellë, raporton Gazeta Blic

Ky është shënimi i plotë:

672 vota me kusht në FerizajDo ishte mirë që kryetari i posazgjedhur i Ferizajt Z.Agim Aliu, tē tregohet solidar dhe të kërkojë nga KQZ që votat me kusht pa u numëruar fare ti llogariten Muharrem Sfarqes. Mbase ky do ishte një ngushllim modest për Sfarqën.