Aksident i rëndë trafiku në rrugë

Para pak minutash ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku në rrugën Shkup-Kosovë.

Rruga Shkup-Kosovë është e bllokuar dhe nuk dihet se për sa kohë do të zhbllokohet.

Deri më tani nuk raportohet për persona të lënduar, por vetëm për dëme të shkaktuara materiale.

SHPËRNDAJE