Impresum

“Veriu.info” është gazetë online e lajme nga vendi, regjioni dhe bota. Misioni ynë është informimi i shpejt, i saktë dhe profesional i lexuesve.

Gazeta online www.veriu.info është pjesë e Veriu.info Sh.P.K., kompani e cila është në pronësi të Gazmend Morina, që është një prej themeluesve të gazetës në vitin 2013.

Adresa: Rruga “Mbretëresha Teutë”, Mitrovicë, Kosovë

Email: [email protected]
Marketing: [email protected]
Tel. +38349484890

——————————————

In memoriam:

Bashkëideator dhe bashkëthemelues i gazetës online Veriu.info ishte Blerim Zhabari, i cili ka ndërruar jetë më 6 korrik 2021.

Ai që nga viti 1999 ka ushtruar profesionin e gazetarit në mediume prestigjioze të Kosovës, përderisa në vitin 2013 bashkëthemeloi gazetën Veriu.info.

Veriu.info Sh.P.K. nga viti 2023 do të vazhdoj ndarjen e çmimit për gazetari “Blerim Zhabari”.