25.2 C
Mitrovice, XK
9 July, 2020
Etiketimet Smartfon

Etiketim: Smartfon

Vërtetohet shkencërisht: ‘Smartfonët’ shkaktojnë kancer

Hulumtimet e gjera në lidhjen midis rrezatimit të celularëve dhe kancerit e kanë rezultuar se kjo teknologji bashkëkohore moderne mund të shkaktoj dy lloje...

Gazeta Online