Digjet një veturë

Gjatë ditës së djeshme në Prishtinë është djegur një veturë.

Policia e Kosovës ka raportuar se në rrethana të panjohura nga zjarri është përfshirë nga zjarri një veturë me targa vendore.

Zjarrfikësit menjëherë kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin.

Pronari nuk dihet dhe nuk raportohet për lëndime në njerëz.