Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? Kjo do t’ju befasojë

Një eksperiment social është realizuar nga disa you tub-ier të njohur në rrugët e Gjermanisë.

Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë quajtur si një shqiptar dhe një serb. Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin.

Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb? Kë zgjedhin gjermanët? Në fakt, nga ajo që shihet në video, një pjesë e madhe e tyre preferon shqiptarin dhe zgjedh flamurin shqiptar.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë)

Por, ka edhe nga ata që zgjedhin serbin, megjithëse janë të paktë në numër, se sigurisht, jo të gjithë kanë shije të njëjtë.

SHPËRNDAJE