Njoftim i rëndësishëm nga Aeroporti i Prishtinës

Janë anuluar të gjitha fluturimet e datës 16 qershor.

Lajmi u bë i ditur nga një njoftim i Aeroportit të Prishtinës, ku thuhet se për rezervimet si dhe detaje tjera rreth fluturimit “ju lusimtë qëndroni në kontakt me kompanitë ajrore”.

Kujtojmë se të gjitha fluturimet e datës 15 qershor po ashtu janë anuluar.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE