Veriu.info shpall konkurs për gazetar

Redaksia e portalit Veriu.info shpall konkurs për 1 (një) gazetar.

Kandidatët që aplikojnë duhet të kenë përvojë pune, të jenë të diplomuar në gazetari apo të jenë në përfundim të studimeve në gazetari, si dhe të banojnë në Mitrovicë.

CV-të tuaja i dërgoni në adresën elektronike: [email protected]

Konkursi është i hapur deri më 12 mars 2018.

Kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë.

SHPËRNDAJE