Zuckerberg përdor aplikacionin “Signal” për të komunikuar

Zuckerberg u zbulua se po përdorte “Signal” duke publikuar numrin e tij të telefonit, i cili konfirmoi se drejtori i “Facebook” po përdorte aplikacionin, edhe pse kompania që ai themeloi ishte në qendër të një skandali të shkeljes së privatësisë së përdoruesit.

Përveç numrit të tij të telefonit, të dhënat duke përfshirë emrin e tij, vendndodhjen, statusin martesor, datën e lindjes dhe ID-në e llogarisë në “Facebook” u lëshuan gjithashtu, sipas raportit në internet.

“Mark Zuckerberg respekton privatësinë e tij, duke përdorur një aplikacion komunikimi që ka kriptim nga fundi në fund dhe nuk është në pronësi të ‘Facebook’. Ky është një numër i lidhur me llogarinë e tij nga një rrjedhje e fundit e të dhënave në ‘Facebook’”, ka deklaruar eksperti i sigurisë Dave në “Twitter”.

Walker me një pamje të numrit të telefonit të Zuckerberg-ut thoshte, “Mark Zuckerberg është në Sinjal”.

Lajmi vjen në një kohë kur shumë përdorues po lëvizin në alternativa në dukje më të sigurta si “Signal”, të zemëruar nga politika e re e privatësisë së “WhatsApp”, e cila është në pronësi të “Facebook”.